مجله قهرمان

10 نکته کاربردی برای دوست یابی با کسی

دوست یابی مهارتی است که به نظر می رسد برای برخی افراد به طور طبیعی به وجود می آید. برای دیگران، ممکن است دشوارتر باشد. اما مهارت های اجتماعی که برای موفقیت به آن نیاز دارید را می توان آموخت. آنها اغلب شامل ایجاد ارتباط قوی، گوش دادن فعال و همدلی هستند. یادگیری این مهارت ها و نکات عملی در رابطه با دوست یابی می تواند به شما کمک کند تا راحت تر با دیگران ارتباط برقرار کنید و رفاه خود را بهبود بخشید.

چگونه با کسی دوست شویم

اگر از طرد شدن می ترسید یاوقتی خودتان را بیرون می گذارید احساس ناخوشایندی از نظر اجتماعی داشته باشید ، این که مردم شما را دوست داشته باشند، می تواند احساس ترسناکی داشته باشد. طرد شدن ممکن است گاهی اتفاق بیفتد، اما اگر تلاش کنید، ممکن است خود را با یک دوست جدید بیابید.

خبر خوب این است که کیفیت مهمتر از کمیت است. داشتن دوستان زیاد فوایدی دارد، دوستی های باکیفیت برای رفاه شما مهمتر از دوستی های سطحی هستند.

این 10 نکته در مورد دوست یابی می تواند به شما کمک کند دوستان باکیفیتی پیدا کنید که ماندگار باشند.

1- با پیوستن به فعالیت‌ها یا گروه‌های اجتماعی، خود را بیرون بیاورید

وقتی با افراد جدید احاطه می‌شوید، پیدا کردن دوستان جدید بسیار آسان‌تر است، و این شامل دوستان آنلاین و حضوری نیز می‌شود. سالن بدنسازی محلی، بازی های آنلاین، باشگاه های کتاب مجازی و حضوری، یا رویدادهای مدرسه بچه های شما فرصت های خوبی برای پیدا کردن دوستان جدید هستند.

فقط نشان دادن یک فعالیت اجتماعی می تواند به شما در ایجاد دوستی کمک کند. یک مطالعه منتشر شده در Journal of Experimental Social Psychology نشان داد که دیدن مکرر یک نفر می تواند باعث شود احساس کنید چیزی مشترک دارید، حتی اگر هرگز صحبت نکرده باشید.

2- با شروع مکالمه ابتکار عمل داشته باشید

شروع کردن مکالمه با کسی اولین قدم برای شناختن اوست. با استفاده از یکی از این شروع‌کننده‌های مکالمه عملی، ابتکار عمل را برای شروع مکالمه با یک فرد جدید به کار بگیرید:

3- طرح هایی را برای معاشرت یا انجام کاری با هم پیشنهاد دهید

در حالی که اغلب اوقات در کنار کسی بودن می‌تواند او را به دوستی شما باز کند، گذراندن یک به یک با هم می‌تواند این معامله را قطعی کند.

هنگام تلاش برای ایجاد یک دوستی جدید، نیازی به برنامه ریزی هیچ چیز اضافی ندارید. همین که در خانه بچرخید یا با هم فیلم تماشا کنید کافی است.

سعی کنید در گفتگوهای معنی دار یا عمیق شرکت کنید . این نکته در مورد دوست یابی نیز می تواند به تقویت روابط بین فردی شما کمک کند.

4- واقعاً علاقه مند باشید

زمانی که واقعاً به افکار، احساسات یا تجربیات زندگی آنها علاقه مند باشید، احتمالاً با آنها ارتباط برقرار می کنید. وقتی با کسی دوست می‌شوید، درباره موضوعاتی بحث کنید که نشان می‌دهد به او علاقه دارید. در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد:

5- در صورت لزوم آسیب پذیر باشید

همانطور که پرسیدن درباره افکار، احساسات و تجربیات زندگی دیگران می تواند به ایجاد یک دوستی کمک کند، به اشتراک گذاشتن دوستی شما نیز می تواند کمک کند. باز کردن در مورد چیزی که باعث می شود احساس آسیب پذیری کنید، مانند چالشی که با آن روبرو هستید یا تجربه معناداری که داشته اید، به دیگری نشان می دهد که احساس می کنید به او نزدیک هستید.

پروفسور برنه براون تاکید می کند که آسیب پذیری نقشی حیاتی در ایجاد اعتماد و تعمیق ارتباطات دارد. آسیب پذیر بودن می تواند به سادگی به اشتراک گذاشتن یک مبارزه شخصی، مانند مشکل در کاهش وزن، یا ابراز احساسات متضاد ساده باشد.

6- تجربیات خود را به اشتراک بگذارید اما آن را متعادل نگه دارید

شما می خواهید بین صحبت کردن در مورد خودتان و طرف مقابل تعادل برقرار کنید. هنگام انجام یک مکالمه، به اشتراک گذاشتن تجربیات یا توصیه های خود با کسی که می خواهید با او دوست شوید، می تواند به رشد دوستی کمک کند. اما شما نمی خواهید مکالمه را به دست بگیرید یا خیلی سختگیر باشید.

تحقیقات منتشر شده در Frontiers in Psychology نشان داد که دوستانی که از خودمختاری یکدیگر حمایت می کنند، بیشتر احساس می کنند که دوستی آنها با کیفیت است و رفاه ذهنی را تجربه می کنند.

7- قابل دسترس باشید

نزدیک بودن به معنای ارسال سیگنال هایی است که دیگران را به تعامل با شما دعوت می کند. مردم غالباً بر اساس زبان بدن و لحن صدا، درباره دوستی و دوست داشتن دیگران قضاوت فوری می کنند.

زبان بدن خاص، تماس چشمی، و لبخند زدن همه راه هایی برای نزدیک شدن به نظر و احساس کردن هستند. در اینجا چند نکته برای پیدا کردن دوستانی که روی زبان بدن تمرکز دارند، آورده شده است:

8- زمینه های مشترک یا سرگرمی های متقابل را پیدا کنید

ما به طور طبیعی جذب کسانی می شویم که ارزش ها، سرگرمی ها یا تجربیات خود را با ما به اشتراک می گذارند. ایجاد اهداف اجتماعی مرتبط با سرگرمی ها، مانند باشگاه های کتاب یا لیگ های ورزشی محلی، راهی عالی برای ملاقات با دوستان جدید است. هنگامی که این دوستی ها را ایجاد کردید، آن سرگرمی یا فعالیت مشترک تنها پیوند شما را تقویت می کند و شما را نزدیک تر می کند.

9- در صورت نیاز کمک یا پشتیبانی ارائه دهید

اگر کسی که می‌خواهید با او دوست شوید درخواست کمک یا حمایت کرد، به او کمک کنید. یکی از ویژگی های یک دوست خوب، ارائه کمک و حمایت از دیگران در زمانی که به شما نیاز دارند است. این می تواند هر چیزی باشد، از کمک به شخصی برای حرکت تا گوش دادن به دوستانی که در محل کار پیدا کرده اید.

این برای اوقات خوب نیز صدق می کند. حمایت از دوست خود پس از به اشتراک گذاشتن خبرهای خوب می تواند دوستی را نیز تقویت کند.

10- به آن زمان بدهید

این نکات در مورد دوست یابی ممکن است فوراً با شما دوست نشوند. ایجاد یک رابطه عمیق با کسی زمان می برد. تحقیقات منتشر شده در مجله روابط اجتماعی و شخصی نشان می دهد که وقتی افراد با هم در فعالیت های اوقات فراغت شرکت می کنند، شانس بیشتری برای ایجاد یک دوستی قوی دارند. همچنین تعداد تقریبی ساعاتی را که برای پیدا کردن یک دوست خوب نیاز است، ارزیابی کرد.

دوره های مرتبط

کجا به دنبال دوستان جدید بگردیم

قبل از اینکه بخواهید از این نکات استفاده کنید، آشنایی یا دوستی هایی را که قبلاً دارید و ممکن است خاموش شده باشند را در نظر بگیرید. یک مطالعه در سال 2020 در The Journals of Gerontology نشان می‌دهد که حتی روابط اجتماعی ضعیف نیز می‌تواند مفید باشد، و برقراری ارتباط مجدد با دوستان قدیمی می‌تواند مفید باشد زیرا این دوستی‌ها اغلب به سرعت احیا می‌شوند.

با این حال، اگر در بازار دوستی های جدید هستید، به دنبال این مکان ها باشید:

چگونه با مردم کنار بیاییم تا راحت تر دوست پیدا کنیم

گاهی اوقات، ناسازگاری با کسی به معنای انتخاب دوست نبودن اوست. گاهی اوقات، ممکن است مجبور شوید راهی برای دوست بهتری پیدا کنید یا با کسی که ترجیح نمی دهید کنار بیایید.

شاید آن شخص یکی از اعضای خانواده، همکار یا همسایه باشد که برای آینده قابل پیش بینی در زندگی شما باقی خواهد ماند. در این موارد، می توان با تکنیک های زیر این روابط را بهبود بخشید و مثبت تر کرد.

اشتباهاتی که هنگام تلاش برای دوست یابی باید از آنها اجتناب کرد

یک مطالعه منتشر شده در شخصیت و تفاوت های فردی نشان می دهد که اعتماد کم، کمبود زمان و درون گرایی بزرگترین موانع برای دوست یابی هستند . با در نظر گرفتن این موانع، در اینجا چند رفتار وجود دارد که باید از آنها اجتناب کنید:

مطالب مرتبط

خروج از نسخه موبایل