جستجو
Close this search box.

6 راه برای تبدیل شدن به یک فرد خوب

چگونه به یک فرد خوب تبدیل شویم. خوب بودن با دیگران راه مهمی برای گسترش مهربانی و مثبت اندیشی است. تبدیل به یک فرد خوب آنقدرها هم سخت نیست
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Pinterest

فهرست مطالب

خوب بودن با دیگران راه مهمی برای گسترش مهربانی و مثبت اندیشی است. تحقیقات نشان می دهد که علاوه بر سودمندی برای دیگران، این نوع رفتار اجتماعی می تواند بهزیستی ذهنی شما را نیز افزایش دهد. با مجله قهرمان همراه باشید.

 

چگونه به یک فرد خوب تبدیل شویم

تبدیل شدن به یک فرد خوب آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست. کارهایی وجود دارد که می توانید برای نشان دادن شفقت، همدلی و مهربانی در تعاملات روزمره خود با دیگران انجام دهید.

 

با مهربانی عمل کنید

یک فرد خوب بودن به معنای رفتار با مهربانی است و تحقیقات نشان می دهد که مهربانی می تواند تأثیر مثبتی بر مغز شما بگذارد. اعمال محبت آمیز فردی باعث ترشح اکسی توسین و اندورفین می شود و به نظر می رسد ایجاد ارتباطات عصبی جدید را تقویت می کند.

مهربان بودن عادتی است که خود را تقویت می کند. ما مشتاق احساس خوب مهربانی هستیم، بنابراین یک عمل مهربانانه می تواند به راحتی منجر به دیگری شود.

 

از انتقاد بیش از حد خودداری کنید

وقتی افکار منفی شما را درگیر می کند، می تواند سخت باشد که آدم خوبی باشید . وقتی متوجه شدید که از کسی انتقاد می کنید، سعی کنید ذهنیت مثبت تری داشته باشید. چگونه می توانید شرایط را دوباره تنظیم کنید و خوشبین تر باشید؟

به عنوان مثال، اگر یک همکار اشتباه می کند، قبل از اینکه از کار او انتقاد کنید، مکث کنید. شاید اشتباه آنها را فرصتی برای کمک به آنها می بینید نه اینکه از آنها به خاطر کامل نبودن آنها ناراحت شوید.
صادق باش
به خود و ارزش های خود وفادار بمانید. شما هنوز هم می توانید خود را به خوبی بیان کنید و در عین حال صادق باشید.

خوب بودن به این معنا نیست که هرگز به مردم “نه” نگویید یا کارهایی را انجام دهید که نمی خواهید انجام دهید.

تعیین مرزهای قوی و منصفانه به این معنی است که از سلامت روانی و عاطفی خود مراقبت می کنید. وقتی احساس امنیت و احترام می کنید، مهربانی با دیگران می تواند طبیعی تر باشد.

 

با خودت خوب باش

نحوه رفتار ما با خود، از جمله صحبت با خود، نقش مهمی در نحوه رفتار ما با دیگران دارد. بالاخره اگر با خودمان خوب رفتار نکنیم، چگونه می توانیم با دیگران به خوبی رفتار کنیم؟

توجه کنید که چگونه با خودتان صحبت می کنید و وقتی مشکلی پیش می آید چگونه واکنش نشان می دهید – آیا خودتان را سرزنش می کنید یا مجازات می کنید؟ خودت را با اسم صدا می کنی؟ با تمرین صبورانه و نیکی نسبت به خود، رفتار خوب با دیگران را آسان‌تر می‌کنیم.
ذهن باز باشید
زندگی پر از تغییر است. وقتی با ایده‌ها، موقعیت‌ها یا افرادی مواجه می‌شویم که برایمان ناآشنا هستند، ممکن است احساسات منفی به وجود بیاید که خوب بودن را دشوار می‌کند.

ذهن باز یک کیفیت ضروری برای یادگیری و جذب اطلاعات بدون قضاوت است. باز نگه داشتن ذهن می تواند به شما کمک کند در حالی که آرام و آرام بمانید در قلمرو ناآشنا حرکت کنید.

وقتی با خود و محیط خود راحت هستید، خوب بودن بسیار آسان تر است – حتی در میان تغییرات زیادی که زندگی در راه شما ایجاد می کند.

 

 

مودب باش

ادب تنها یکی از جنبه های خوب بودن است، اما راه مهمی برای ایجاد لحن مثبت در تعاملات اجتماعی است. به یاد داشته باشید که رفتار دیگران نیازی به پایین آوردن رفتار شما ندارد.

اگر دیگران تند یا بی ادبانه رفتار می کنند، پاسخ مودبانه می تواند راهی برای تغییر جهت تعامل باشد.

در مکالمات روزمره، کلمات ساده ای مانند “لطفا” و “متشکرم” می توانند به کسی نشان دهند که از او قدردانی می کنید.

 

به دنبال راه هایی برای مفید بودن باشید

سعی کنید راه‌های کوچکی را بیابید تا در تعاملات روزانه خود با دیگران مفید باشید. از لبخند زدن به دیگران در فروشگاه مواد غذایی گرفته تا کمک به یک همکار در پروژه، مفید بودن می تواند راهی عالی برای تمرین خوب بودن در طول روز باشد.

 

بخشش را تمرین کنید

رها کردن رنجش‌های گذشته و بخشیدن دیگران می‌تواند به شما کمک کند با نگرش مثبت‌تری به جلو بروید. وقتی نسبت به دیگران احساس خوبی دارید، خوب بودن آسانتر است.

بخشیدن خود نیز مهم است، بنابراین روی رها کردن تجربیات منفی گذشته که شما را از پرورش ذهنیت مثبت باز می دارد، کار کنید.

 

قدردانی را تمرین کنید

هر روز چند دقیقه را صرف فکر کردن به چیزی کنید که برای آن سپاسگزار هستید. ممکن است برای شما مفید باشد که یک دفتر خاطرات سپاسگزاری داشته باشید.

تحقیقات نشان می دهد که قدردانی می تواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد، از جمله کاهش استرس و افزایش شادی . تمرکز بر افکار مثبت می تواند به شما کمک کند نگرش مثبت تری داشته باشید و کنار آمدن با مشکلات و مشکلات روزمره زندگی را آسان تر کند.

 

به دیگران احترام بگذارید

همدلی و احترام نیز مؤلفه های مهم خوبی هستند. در طول روز، سعی کنید چیزها را از دیدگاه سایر افراد زندگی خود ببینید و به کارهایی فکر کنید که می توانید برای احترام به نیازهای آنها انجام دهید.

حتی اگر با کاری که شخص دیگری انجام می دهد مخالف هستید، سعی کنید با آنها با مهربانی و احترام رفتار کنید.

به وقت مردم هم احترام بگذارید. به عنوان مثال، اگر با دوستی ملاقات می کنید، سعی کنید به موقع حاضر شوید و در طول مکالمات خود حضور داشته باشید. از خیره شدن بیش از حد به گوشی خود بپرهیزید. گوش دادن فعال را تمرین کنید.

تعریف نیس

خوب بودن یعنی چی؟ چگونه می دانید که فرد خوبی هستید؟ برخی از ویژگی هایی که اغلب در تعاریف زیبایی گنجانده می شوند عبارتند از:

  • نوع دوستی
  • همدلی
  • انصاف
  • سخاوتمندی
  • مفید بودن
  • صداقت
  • مهربانی
  • ادب
  • مسئولیت پذیری
  • تفکر

 

تعریف دقیق “خوب” می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. حوزه روانشناسی شخصیت نشان می دهد که چند ویژگی شخصیتی متفاوت با این کیفیت مرتبط است.

روانشناسان اغلب شخصیت را در قالب پنج بعد گسترده توصیف می کنند. یکی از این ابعاد به توافق پذیری معروف است. این شامل چندین ویژگی است که به نحوه رفتار شما با دیگران مربوط می شود. به عنوان مثال، بسیاری از ویژگی های مرتبط با نیکی، از جمله مهربانی و همدلی، جنبه های موافق بودن هستند.

تحقیقات همچنین نشان می دهد که پس از آن توافق پذیری را می توان به دو جزء اصلی تقسیم کرد: شفقت و ادب. هر دوی این ویژگی‌ها در آنچه ما اغلب به عنوان «خوب بودن» فکر می‌کنیم، نقش دارند.

شفقت یک ویژگی است که شامل درک و همدردی با حالات عاطفی دیگران و احساس انگیزه برای کمک است. مودب شامل رفتارهایی است که برای دیگران محترمانه است و اغلب با میل به انصاف ایجاد می شود.

  • نشان می دهد که شما یک فرد خوب هستید
  • به نظر می رسد مردم از همراهی شما لذت می برند.
  • نسبت به دیگران احساس شفقت و همدلی می کنید.
  • شما به مردم تعارف واقعی می کنید.
  • شما به حرف های دیگران گوش می دهید.
  • شما مسئولیت اشتباهات خود را به عهده می گیرید.
  • شما صادق هستید اما محترمانه
  • شما با دیگران مهربان هستید
  • تو با خودت مهربانی
  • شما حامی دیگران هستید

 

چیزهایی که باید در نظر بگیرید

در حالی که به وضوح چندین مزیت مهم وجود دارد، خوب بودن می تواند معایبی نیز داشته باشد. این امر به ویژه در صورتی صادق است که نیاز به خوب بودن مانع از برقراری ارتباط و اصالت واقعی شود.

برخی از پیامدهای منفی بالقوه سرکوب احساسات واقعی خود در تلاش برای “خوب” بودن عبارتند از:

  • فوران های عاطفی : اگر دائماً افکار و احساسات واقعی خود را فقط به خاطر ارائه یک شخصیت “خوب” سرکوب می کنید، به احتمال زیاد این احساسات در مقطعی ظاهر می شوند. فشار ممکن است ادامه یابد تا زمانی که مقداری استرس واکنشی را ایجاد کند، که ممکن است به صورت فوران ناگهانی تحریک پذیری یا عصبانیت آشکار ظاهر شود.
  • احساس نارضایتی : پنهان کردن احساسات واقعی یا انکار آنچه واقعاً می خواهید، زیرا آن احساسات یا خواسته ها به عنوان “خوب” دیده نمی شوند، در نهایت می تواند منجر به احساس رنجش یا تلخی شود. این می تواند یک اثر معکوس ایجاد کند و بر روابط شما با دیگران تأثیر منفی بگذارد.
  • روابط سطحی : اگر چیزهایی را که واقعاً در یک رابطه می خواهید به خاطر اجتناب از تعارض و خوب بودن بیان نمی کنید، ممکن است به این معنی باشد که خود واقعی خود را برای دیگران آشکار نمی کنید. این اغلب منجر به روابطی می شود که هم عمق و هم صمیمیت عاطفی ندارند. ممکن است مشاجره و درگیری کم باشد، اما عدم ارتباط و نزدیکی نیز وجود دارد.

در حالی که خوب بودن سطحی می تواند یک نیروی منفی باشد، این بدان معنا نیست که شما نباید تلاش کنید تا فردی خوب باشید. نکته کلیدی این است که بر روی زیبایی تمرکز کنید که ناشی از توجه و توجه است و نه با روکش مصنوعی ادب که احساسات واقعی شما را پنهان می کند.

 

منبع

جدیدترین دوره ها​

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسعه فردی
دوره های توسعه فردی
کسب و کار
دوره های کسب و کار
روانشناسی
دوره های روانشناسی
مراقبه - یوگا
دوره های مدیتیشن
دوره های یوگا
زندگی نامه
لینکدونی
مطالب پر بازدید