نماد سایت مجله قهرمان

این مغز شما در مدیتیشن است

در هنگام مدیتیشن (مراقبه) برای مغز چه اتفاقی می افتد | وقتی شروع به مدیتیشن می کنید، مغز شما از یک فکر به فکر دیگر می پرد.

در واقع هنگام مدیتیشن چه اتفاقی برای مغز شما می افتد؟

شما در مورد فواید یک تمرین روزانه خوانده اید. اما دقیقاً چه اتفاقی در بدن شما می افتد تا این اثرات عمیق را ایجاد کند؟ با تشکر از تحقیقات انجام شده با استفاده از اسکن fMRI از مغز، ما می دانیم. در اینجا، دکتر ربکا گلدینگ، روانپزشک و یکی از نویسندگان کتاب « تو مغزت نیستی»، وقتی مدیتیشن می‌کنی، به آنچه در ماده خاکستری شما می‌گذرد، روشن می‌کند.

اول مدیتیشن

در چند دقیقه اول مدیتیشن، قشر پیش پیشانی شکمی شما روشن می شود. وقتی شروع به مدیتیشن می کنید، مغز شما از یک فکر به فکر دیگر می پرد. یکی از دلایل این “ذهن میمون” این است که این بخش از مغز همیشه فعال است – مگر اینکه یاد بگیریم که چگونه نواحی دیگر را فعال کنیم (این همان کاری است که یک تمرین منظم مدیتیشن انجام می دهد). گلدینگ می‌گوید: «جالب است که این بخش از مغز همه چیز را از دریچه «من» عبور می‌دهد. و می تواند شما را وادار به فاجعه کند. ممکن است چیزی را که در محل کار گفته‌اید به خاطر بیاورید و بعد فکر کنید: “من اخراج خواهم شد.” یا، به جای از بین بردن درد لگن، ممکن است به احتمال (بعید) نیاز به تعویض مفصل ران بپرید.


پیشنهادی: یوگا چیست و چه فوایدی دارد + انواع یوگا


بعد از مدتی

هنگامی که تمرکز خود را شروع می کنید، قشر جلوی پیشانی جانبی شما روشن می شود. خواه این توجه متمرکز روی نفس شما باشد، یک مانترا، قدم های شما، چاکراها، یا صدای آرامبخشی که مدیتیشن شما را هدایت می کند، قشر جلوی پیشانی جانبی شما فعال می شود – و افکار “من” را به نفع یک موقعیت منطقی تر، منطقی تر و متعادل تر از بین می برد. گلدینگ می‌گوید: «این بخش از مغز به شما کمک می‌کند تا چیزها را به‌طور خنثی ببینید. که به شما کمک می کند در مدیتیشن خود مستقر شوید. حتی بهتر از آن، هرچه بیشتر مدیتیشن کنید، قشر جلوی پیشانی جانبی شما فعال‌تر می‌شود و قشر شکمی میانی شما (مرکز «من» که تمایل به فاجعه‌سازی دارد) آرام‌تر می‌شود.

 

 

تداوم مدیتیشن

پس از 8 تا 12 هفته مدیتیشن روزانه، قشر جلوی پیشانی پشتی شما فعال می شود. این بخشی از مغز است که به ما کمک می کند همدلی را توسعه دهیم. گلدینگ می گوید: «به همین دلیل است که هر چه بیشتر مراقبه کنیم، در زندگی دلسوزتر می شویم. این بخش از مغز در مواقع بیشتر فعال‌تر می‌شود.»

 

منبع: سایت

خروج از نسخه موبایل