بسیاری از غذاهایی که می خوریم به حفظ سلامت مغز (تقویت حافظه) کمک می کنند. برخی از غذاها مانند میوه ها، سبزیجات، گیاهان و ادویه ها حاوی ترکیبات گیاهی هستند که به محافظت از مغز کمک می کنند. سایرین مانند آجیل، تخم مرغ و انواع روغنی ماهی حاوی چربی های مفید و ویتامین ها و مواد معدنی خاصی هستند که مغز برای اطمینان از تیز ماندن حافظه ما – چه کوتاه مدت و چه بلند مدت – به آنها نیاز دارد. با مجله قهرمان همراه باشید.
10 ماده غذایی برای تقویت حافظه
1. ماهی روغنی
مدت هاست به ما گفته شده است که ماهی غذای نهایی مغز است و شواهد قانع کننده ای برای تایید این موضوع وجود دارد. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم از دست دادن مغز مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد و ممکن است حافظه را بهبود بخشد – اسیدهای چرب امگا 3 موجود در انواع روغنی ماهی هستند که مسئول آن هستند. آنها این کار را با ترویج سیگنال های الکتریکی بین سلول های عصبی انجام می دهند و به مغز اجازه می دهند سریع و آسان با هم ارتباط برقرار کند. همچنین تصور می شود که آنها ممکن است به بهبود توانایی مغز برای تمرکز کمک کنند.
ماهی قزل آلا ادویهدار ما را با ساگ آلو سینی پخته شده و سالاد ماهی خال مخالی دودی، کدو سبز و لوبیا کره امتحان کنید.
2. زغال اخته
توت ها و زغال اخته به طور خاص به دلیل وجود فلاونوئیدهای گیاهی ، معروف به آنتوسیانین ، خاصیت تقویت حافظه دارند. به نظر می رسد اینها ممکن است حافظه و فرآیندهای شناختی را بهبود بخشد ، هر سنی که باشد
زغال اخته را در فرنی گرم کننده ما با کمپوت زغال اخته و به عنوان وعده غذایی اصلی در سالاد مرغ و آووکادو با سس بالزامیک بلوبری لذت ببرید.
3. گردو
خوردن یک مشت کوچک آجیل به طور منظم برای قلب مفید است و از گردش خون حمایت می کند که فواید زیادی برای مغز دارد. در واقع، مطالعات نشان می دهد که مصرف بیشتر آجیل با شناخت کلی بهتر برای گروه های سنی بالاتر مرتبط است.
به نظر میرسد گردو نسبت به سایر آجیلها برتری دارد، زیرا منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است – خوردن فقط چند عدد در روز ممکن است حافظه و سرعت شناخت را بهبود بخشد.
اسپاگتی ما را با پستو اسفناج و گردو یا پنیر بز، گلابی و گردو امتحان کنید.
4. تخم مرغ
تخم مرغ از نظر تغذیه ای غنی است و تقریباً تمام مواد مغذی مورد نیاز شما را تامین می کند. آنها یکی از بهترین منابع غذایی کولین هستند – این ماده مغذی که کمی در مورد آن صحبت شده است برای تشکیل غشای سلولی و برای عملکرد مغز از جمله حافظه مورد نیاز است. به ویژه در دوران بارداری و شیردهی، زمانی که منبع کافی برای رشد مغز کودک ضروری است، اهمیت دارد.
اگر تخم مرغ را از برندهایی انتخاب کنید که رژیم غذایی مرغ را با اسیدهای چرب امگا 3 غنی می کند ، از سطوح بالاتری از این چربی های تقویت کننده مغز بهره مند خواهید شد.
روز را به خوبی با اسکرامبل ریحانی یا برانچ قارچ خود شروع کنید.
5. تخم کدو تنبل
این دانهها منبع بهتری از روی معدنی تقویتکننده حافظه نسبت به سایر دانهها هستند. آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین های B هستند که مهم هستند زیرا با افزایش سن از مغز محافظت می کنند و از عملکرد حافظه پشتیبانی می کنند.
دانههای کدو تنبل برشته شده ساده ما را برای میانوعده و پاستای خوش طعم گل کلم زغالی را با پستوی تخم کدو تنبل برای یک عصرانه خوشمزه امتحان کنید.
6. رزماری
بوی رزماری ممکن است به طور قابل توجهی حافظه آینده نگر (توانایی ما در به یاد آوردن انجام کاری) و حافظه گذشته نگر را بهبود بخشد. مشخص شد که این برای دانشآموزان امتحانی و همچنین افراد بالای 65 سال مفید است.
طعم معطر رزماری را به سیب زمینی سرخ شده رزماری و بره بالزامیک رزماری با پوره سبزیجات اضافه کنید.
7. قهوه
قهوه ممکن است به افزایش تمرکز(تقویت حافظه) و خلق و خوی در ساعات خاصی از روز مانند صبح زود کمک کند. این ممکن است برای کسانی که در امتحانات استرس دارند مفید باشد ، به خصوص اگر این امتحان در صبح برگزار شود.
دستور العمل های قهوه خوشمزه ما را کاوش کنید تا سفید مسطح، کاپوچینو و موارد دیگر را درست کنید.
8. شکلات تلخ
شکلات تلخ که از دانه های درخت کاکائو ساخته شده است، شکلاتی غنی و تلخ است که از مواد جامد کاکائو فرآوری شده و کره کاکائو تهیه می شود.
به نظر می رسد مصرف مقادیر متوسط شکلات تلخ با کاکائو بالا (70 درصد یا بیشتر) جریان خون از جمله مغز را بهبود می بخشد. اگر مصاحبه ای در پیش دارید، برایتان جالب است بدانید که مطالعات نشان می دهد که اثرات آن دو ساعت پس از مصرف به حافظه کلامی کمک می کند.
با دستور العمل های ما برای پودینگ چیا شکلاتی سالم و کاسه صبحانه جنگل سیاه ما از مزایای آن بهره مند شوید.
9. سویا
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف سویا در رژیم غذایی شما ممکن است حافظه بلند مدت و کوتاه مدت را بهبود بخشد. این مطالعه به پیشرفت های قابل توجهی در مردان و زنان اشاره کرد که شامل بهبود انعطاف پذیری ذهنی بود.
توفو لوبیا سیاه و کاسه برنج آووکادو یا توفوی ما را با رشته فرنگی سرخ شده، پاک چوی و نخود فرنگی اسنپ شکر امتحان کنید.
10. چای سبز
یک نوشیدنی کافئین دار، چای سبز ممکن است هوشیاری را بهبود بخشد، حافظه کاری و تمرکز را تقویت کند، به خصوص زمانی که کارها طولانی هستند. چای سبز همچنین سرشار از ترکیبات گیاهی است که اثر آنتی اکسیدانی محافظتی بر روی مغز دارد.